fbpx

Jouw masterplan
De cursus die jou het lef en vertrouwen laat voelen om stappen te gaan zetten naar je leukste leven

HERKEN JIJ DIT?

 • Je denkt regelmatig is dit het nou? 
 • Je wilt iets anders gaan doen, maar je weet niet meer wat je leuk vindt.
 • Je hebt het gevoel dat je in een sleur zit.
 • Je hebt het gevoel dat iedere dag er hetzelfde uitziet en doet stiekem best veel dingen die je helemaal niet leuk meer vindt.
 • Je zou dolgraag iets anders willen doen, maar je weet niet waar je moet beginnen.
 • Je weet niet wat je nou echt leuk vindt?
 • Je blijft je plannen maar uitstellen?

Wat kun je van Jouw Masterplan verwachten?

 • Jouw Masterplan is een kadootje aan jezelf. Je investeert tijd voor jezelf om jouw leven nog leuker, mooier en makkelijker te maken. 
 • Je krijgt een blije, positievere mindset.
  Je zult anders naar bepaalde gedachten en situaties kijken.
 • We kijken wat jou tegenhoudt. Wat zijn jouw angsten en blokkades?
  Is jouw waarheid wel de echt waarheid? Waar komt jouw uitstelgedrag vandaan.
 • En zetten de eerste stappen om van jouw leven een feestje te maken!
  Ik wil dat jij de dingen gaat doen die je graag WILT doen.

"
VOOR DE PRIJS VAN EEN NIEUW JURKJE
INVESTEER JE IN TIJD VOOR JEZELF OM JE LEVEN NOG LEUKER, MOOIER EN MAKKELIJKER TE MAKEN.

MODULE 1:
JOUW MINDSET

Een positieve mindset is een must om blij in het leven te staan. Je wordt je bewust van jouw gedachten, waardoor je makkelijker keuzes durft te maken.

DENKEN

MODULE 2:
JOUW BLOKKADES

Wat houdt je tegen? We komen erachter welke angsten en overtuigingen jou tot nu toe in de weg staan. Is jou waarheid wel echt waar? 
We rekenen af met negatieve overtuigingen.

 DURVEN

MODULE 3:
JOUW FAVORIETEN

  Je krijgt inzicht in wat voor jou echt belangrijk is. Waar word je echt blij van en waar ben je goed in. Wat maakt jou uniek en wat wil jij bijdragen?

DROMEN

 

 

 

MODULE 4
JOUW PLAN

Nu je met een positieve mindset, je overtuigingen de baas bent geworden, weer voelt waar je van aan gaat, is het tijd voor actie. We gaan een plan gaan maken om de eerste stappen te zetten naar jouw ideale leven.
DOEN

BEN JIJ KLAAR MET JE UITSTELGEDRAG?

JOUW MASTERPLAN NORMALE PRIJS VAN  € 149,

NU VOOR MAAR € 49,- EXCL.BTW
MET EEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE.

Hier krijg je voor:

 • 4 modules met video’s vol tips en inspiratie.
 • Een digitaal werkboek vol praktische opdrachten, zodat je meteen aan de slag kunt.
 • Je kunt het doorlopen wanneer het voor jou uitkomt.
 • We starten 18 januari

   

REVIEWS

Door de opdrachten ging ik weer even terug naar de kern. Stil staan bij wat ik nou echt leuk vind om te doen. Samen met jou lukte het me om bepaalde dingen gelijk aan te pakken en voelde ik weer meer richting.
Anouk Nederpel
Dance innovation
Zelf zat ik al een tijd niet goed in mijn vel en burn-out thuis komen te zitten. Door de opdrachten van Tamara kwam ik steeds meer tot nieuwe inzichten. Het is erg belangrijk om te weten hoe je echt in elkaar steekt en hierdoor ook voor kan waken in een baan.


Anoniem

De proactieve opdracht over je toekomstbeeld vond ik het meest krachtig, omdat ik besefte dat ik in veel opzichten al veel van mijn doelen aan het bereiken was. Dit deed mij meer tevreden voelen over mijzelf dan ik eerder dacht. Ik vond het geweldig om met Tamara samen te werken en kan haar werkelijk aan iedereen aanraden die erop uit is meer uit zichzelf te halen.
Katy
Tamara is iemand die heel goed mensen ECHT kan zien. Ze kan diep binnenin spitten en er met man en macht proberen uit te trekken, zodat jij getriggerd wordt om alles uit het leven te halen. Ze is een positief mens en staat erg open-minded voor je klaar.
Het helpt je te achterhalen waar je gevoelens vandaan komen en geeft je interessante opdrachten om meer kennis over jezelf te vergaren.
Ontzettend leerzaam!
Anoniem
Minder denken, meer doen! Durven te vallen en dan gewoon weer opstaan!

Bedankt voor de leerzame cursus. Voor ik aan 'jouw masterplan' begon dacht ik al redelijk positief in het leven te staan. nu sta ik er nog meer bij stil. Ik wilde graag kijken of ik nog steeds blij ben met wat ik doe en waar ik voor sta. Ook had ik behoefte aan meer rust (minder stress en chaotisch) De filmpjes zijn echt heel leuk om te kijken. De opdrachten van module 3 vond ik erg bijzonder om te doen. Ik plan nu meer quality time in met mijn kinderen en Ook op mijn werk kan ik een betere planning maken. hierdoor heb ik meer rust gevonden en geniet ik nog meer van de dingen in het leven. ik probeer nu ook anderen te overtuigen dat je nu leeft, dus waarom iets uitstellen?!
Wendy
Ik wist niet hoe ik nou echt het roer kon omgooien. 'Jouw Masterplan' leek me een leuke cursus die ik precies op dat moment nodig had. Het heeft me meer inzicht gegeven, waar het aan ligt dat ik telkens niet tot actie kwam. Ik weet nu waar dat vandaan komt. 1 van de prettigste dingen waren de positieve mindset. die had ik echt even nodig en de opdrachten samen met jou tijdens de inspiratiegesprekken. Jij bent een heel warm, zacht persoon waar je je snel bij op je gemak voelt. Je bent goed in dit vak, kundig en enthousiast en pakt ook door op vragen en raffelt het niet af. ik vond het superleuk en waardevol om dit bij jou te mogen doen! Dank je wel! -Sanne-
Sanne
De filmpjes en de succes verhalen van 'jouw masterplan' zijn zo leuk. Mensen komen echt tot inzicht via deze cursus, geweldig hoe zij hun talenten en interesses kunnen gebruiken bij hun baan. Ik deed mee aan de cursus 'Jouw Masterplan' om mezelf nog beter te leren kennen en om een doel samen te stellen waar ik aan wilde werken. Ik werd weer herinnerd aan het feit dat je zelf je weg kunt bepalen zolang je er zelf maar in gelooft. Je kiest er zelf voor welke kant je opkijkt en wat je ermee doet. Ik ben weer een stukje verder in mijn zoektocht. Ik heb wat handvaten meegekregen en nog wat herhaling gehad over de mindset theorie. tamara is Proactief, optimistisch en lekker normaal. Laagdrempelig en kritisch zodat je er goed over nadenkt. Ik ben er nog niet maar ben wel weer een stap verder gekomen dankzij jouw training.
Yara