fbpx

OVER TAMARA

Wat leuk dat je een kijkje op mijn site komt nemen.

Ik ben Tamara Vreugdenhil en in 2018 besloot ik om het roer om te gooien door mijn baan op te zeggen om op ontdekkingstocht te gaan naar wat me nu echt blij maakt. 
Ik zat vast in een baan waar ik in gerold was, werd moeder van 2 hele leuke kindjes en deed mijn werk op de automatische pilot. Tot het moment dat ik het gevoel kreeg dat het al lang niet meer mijn ‘ ideale werkplek’ was, zoals het de eerste jaren wel was geweest.

Na een lange zoektocht kwam ik erachter dat het eigenlijk heel simpel is. Ik wil mensen inspireren & adviseren. Ik wil de wereld een beetje mooier, liever en makkelijker maken. Er zijn zo ontzettend veel leuke dingen te doen op deze wereld. Laten we de tijd die we hebben gekregen, gebruiken om te experimenteren en te doen wat ons blij maakt. De wereld wordt tenslotte veel leuker van lachende, blije mensen! 

In 2011 startte ik mijn eerst coach praktijk voor kinderen. Nu als (ervarings)deskundige wil ik dolgraag alle kennis met jou als volwassene delen die ik heb opgedaan tijdens mijn coachings opleiding, NLP cursus, verschillende trainingen, cursussen, online programma’s, seminars, loopbaancoaches en boeken. 
Ik gun jou om dit sneller te doen, dan ik heb gedaan. Ik hou tenslotte van efficienty. 

Ik wil jou inspireren het leukste uit je leven te halen!

 

   

 

CONTACT

Tamara Vreugdenhil
Moermantuinen 17
2614 KL Delft
Email: tamaravreugdenhil@gmail.com
Telefoon: 06 41 20 58 12