fbpx

Privacybeleid

Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, want jouw privacy is belangrijk. In deze privacyverklaring leg ik je precies uit welke persoonsgegevens ik verzamel, wat ik daarmee doe en wat jouw rechten met betrekking tot die persoonsgegevens zijn.

Tamaravreugdenhil.nl is onderdeel van Tamara Vreugdenhil.
Gevestigd aan Moermantuinen 17, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens, neem dan gerust contact op!

Contactgegevens:

Tamara Vreugdenhil
Moermantuinen 17
2614 KL Delft
+31641205812

Https:// www.tamaravreugdenhil.nl

Welke persoonsgegevens ik verwerk

Ik verwerk de volgende persoonsgegevens: naam, geslacht, adres, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres en locatiegegevens bij bezoek aan mijn website(s), betalingsgegevens, mogelijke persoonsgegevens uit de opdrachten die ik voor jou uitvoer en aanvullende informatie die nodig is voor de specifieke dienst waarvan je gebruik wilt maken. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

Waarom er persoonsgegevens worden verwerkt

Tamara Vreugdenhil verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Daarnaast kan ik je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht of dienstverlening. Ik verwerk jouw gegevens op basis van één van de onderstaande gronden:

  • Het is noodzakelijk voor de uitvoering van mijn dienstverlening;
  • Ik heb toestemming van jou gekregen om ze te verwerken;
  • Ik heb een gerechtvaardigd belang bij de verwerking van jouw gegevens;
  • Jij hebt de persoonsgegevens aan mij bekend gemaakt zonder dat je daartoe verplicht was.

Voor welke doeleinden er persoonsgegevens worden verzameld

Ik verzamel persoonsgegevens natuurlijk niet zomaar, ik doe dat met één van de onderstaande doelen:

  • Het sluiten van een overeenkomst met jou, inclusief het daaraan voorafgaande offertetraject en de kennismaking;

Het uitvoeren van mijn dienstverlening;

  • Het opnemen en onderhouden van contact met jou;
  • Het versturen van een nieuwsbrief, mits je je daarvoor hebt aangemeld;
  • Het analyseren van het gebruik van de website;
  • Het vorderen van nakoming van een overeenkomst met mij.

Dit gebeurt er als je je persoonsgegevens niet verstrekt

Je hebt geen (wettelijke) plicht persoonsgegevens met mij te delen. Ik kan echter mijn dienstverlening niet uitvoeren zonder bepaalde gegevens, bijvoorbeeld de gegevens die ik gebruik om een overeenkomst voor het uitvoeren van mijn diensten met je te sluiten.

Wanneer jouw persoonsgegevens worden verwerkt op basis van jouw toestemming heb je altijd het recht deze toestemming in te trekken door contact met mij op te nemen. De verwerking van deze persoonsgegevens wordt dan gestopt. Echter, de intrekking van de toestemming heeft geen terugwerkende kracht.

Gerechtvaardigd belang

Recht op bezwaar

Wanneer persoonsgegevens worden verwerkt op basis van gerechtvaardigd belang heb jij het recht hier bezwaar tegen te maken. Dit kun je doen door contact met mij op te nemen via bovenstaande contactgegevens. Er wordt dan nogmaals gekeken naar jouw belang in relatie tot de mijne.

Nieuwsbrief

Als jij je abonneert op de nieuwsbrief geef je mij toestemming om jouw e-mailadres te gebruiken om de nieuwsbrief naar je te verzenden. Om er echt zeker van te zijn dat je je wilde inschrijven voor de nieuwsbrief, vraag ik je na inschrijving even te bevestigen dat je je inschrijft. Je kunt je overigens op elk gewenst moment uitschrijven van de nieuwsbrief.

Openbaarmaking persoonsgegevens

Het kan zijn dat jouw persoonsgegevens op mijn website worden gepubliceerd, bijvoorbeeld wanneer je een review schrijft. Het gaat dan om je voornaam en bedrijfsnaam, een korte uitleg en beelden van de gemaakte opdracht. Deze informatie kan worden opgenomen in zoekmachineresultaten.

Als ik je persoonsgegevens openbaar maak op mijn website zal ik dit altijd met jouw toestemming doen. Jij hebt bovendien altijd het recht deze informatie te laten verwijderen of te laten anonimiseren.

Reacties op blogberichten

Wanneer je een reactie achterlaat op een blogbericht ben je verplicht je naam en e-mailadres in te vullen. Bij je naam mag je gerust een pseudoniem gebruiken om je privacy te waarborgen.

Je e-mailadres en je IP-adres worden verzameld om spam tegen te gaan, maar ook om de reacties te modereren. Hier heb ik een gerechtvaardigd belang bij. Immers, het verzamelen van je IP-adres heeft geen grote gevolgen voor jouw privacy, aangezien ik er niets anders mee doe dan spam tegen te gaan, terwijl ik er een groot belang bij heb mijn website spamvrij te houden. Ik anonimiseer de e-mailadressen bij de reacties periodiek.

Je reactie kan worden meegenomen in zoekmachineresultaten

Je kunt altijd een reactie laten verwijderen door contact met mij op te nemen per telefoon, e-mail of post.

Delen met derden

Ik maak gebruik van de diensten van derden. Het kan zijn dat je persoonsgegevens met deze derden worden gedeeld, maar enkel wanneer dat nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst. Deze derden zijn in ieder geval:

  • De hostingprovider, die mijn website op zijn server heeft staan;
  • Mijn administrateur;
  • De partij die mij in staalt stelt inzage te krijgen in de statistieken over het gebruik van mijn website;
  • De partij wiens dienstverlening ik gebruik om de nieuwsbrief te verzenden;

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via je browser op je computer worden geplaatst. Ik maak gebruik van functionele cookies en sessiecookies om de site goed te laten functioneren.

Je kunt cookies makkelijk verwijderen via je browser. In de handleiding van de Consumentenbond (https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen) staat uitgelegd hoe je dat doet. Via de website Your Online Choices (http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices) kun je bovendien uitzetten dat je advertenties te zien krijgt gebaseerd op jouw online gedrag.

Google Analytics

Ik maak gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Tamara Vreugdenhil heeft hier geen invloed op.

Tamara Vreugdenhil heeft Google geen toestemming gegeven om via Tamara Vreugdenhil verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Social media

Op onze website staan social media knoppen. Door gebruik te maken van deze social media deel je mogelijk jouw gegevens met het betreffende sociale medium en worden er mogelijk cookies door deze partij geplaatst in je browser. Als je wilt weten wat deze derde partijen met jouw gegevens doen, dan is het raadzaam hun privacy beleid door te nemen. Dat is meestal te vinden op hun eigen website. Sommige van deze partijen slaan deze gegevens op in de Verenigde Staten.

Youtube

Soms plaats ik een YouTube filmpje op mijn website, bijvoorbeeld ter illustratie van een gemaakte werk of boek. Wanneer ik dat doe heb ik de privacymodus ingeschakeld via YouTube. Dat betekent dat YouTube geen persoonsgegevens van jou registreert, tenzij jij de video afspeelt.

Bewaartermijnen

Zolang jouw gegevens noodzakelijk zijn voor het leveren van mijn dienstverlening zal ik deze bewaren. Wanneer mijn dienstverlening is afgerond bewaar ik de gegevens maximaal 36 maanden. Dit doe ik vanwege de aard van de dienstverlening.

Wat betreft factuurgegevens houden we ons aan de wettelijke bewaartermijn.

Jouw rechten

Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, aan te laten passen of te laten verwijderen. Daarnaast heb je het recht om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, over te laten dragen aan jou of een derde partij en bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens door mij. Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens kun je voor elk van deze rechten aanvullende informatie vinden. Klik hier om naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens te gaan.

Je kunt jouw rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen per telefoon, e-mail of post. De contactgegevens staan bovenaan deze privacyverklaring. We verzoeken je een kopie van je identiteitsbewijs mee te sturen, zodat we kunnen vaststellen dat we de gevraagde informatie aan de juiste persoon verstrekken. Op de kopie van je identiteitsbewijs vragen we je jouw pasfoto, machine readable zone en BSN-nummer onleesbaar te maken. Je kan hiervoor de KopieID app gebruiken van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Klachten

Heb je een klacht over de verwerking van jouw persoonsgegevens? Laat het ons weten en wij zullen ons best doen om er samen met jou uit te komen.

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens kun je lezen hoe je dit moet doen (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten).

Wijzigingen

Ik heb het recht deze privacyverklaring van tijd tot tijd aan te passen en adviseer je daarom de privacyverklaring af en toe te raadplegen om te zien of er wijzigingen zijn doorgevoerd. Bij grote wijzigingen zal ik je informeren via mijn website.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 8 september 2020