fbpx
boekentip van tam

Waarom je vanavond nog een boek moet lezen + mijn boekentip

Neem vanavond een warme douche, trek je huispak aan, wurm jezelf onder een dekentje met in je ene hand een kop thee en in je andere een boek.

Ken je dat? Dat je je helemaal kunt verliezen in een boek? Je laat je meeslepen door de personages en het verhaal. Hierdoor vergeet je even al je zorgen om je heen.

boekentip van tamWaarom lezen gezond voor je is:

  • Je ontspant
  • Je valt er makkelijker door in slaap
  • Je doet er nieuwe inspiratie & kennis mee op

Boekentip van Tam

De laatste tijd verslind ik non-fictie boeken, maar er is op het moment 1 fictie boek waar ik heerlijk mee kan ontspannen.

Grote kans dat ook jij ze al hebt gelezen, want ze behoren tenslotte tot een van de meest verkochte boeken in Nederland.

Ik heb het over de boekenreeks van  De zeven zussen van auteur Lucinda Riley.

Lucinda Riley-ZonOver een week is het zover…

Op 18 februari 2020 verschijnt het zesde deel ZON van de reeks en ik ben stiekem al aan het aftellen.

Eerlijk gezegd was ik aan het begin een beetje sceptisch, maar mijn nieuwsgierigheid nam de overhand en toen ik er eenmaal aan begon, kon ik niet meer stoppen.

De zeven zussen is een zevendelige serie over familie, geschiedenis, liefde en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. De combinatie tussen heden & verleden en het mysterie rondom Pa Salt, maakt dat je verder wilt lezen.

De reeks gaat over zeven zussen, (waarvan er eigenlijk maar 6 zijn) geadopteerd door Pa Salt. Wanneer hij overlijdt, laat hij voor alle zussen een brief na met aanwijzingen over hun afkomst.
In ieder deel staat 1 zus en haar zoektocht naar haar roots centraal. Ieder deel neemt je verbeelding mee op reis naar het land van afkomst en de avonturen van haar voorouders.
Aan het eind van ieder boek krijg je een tipje van de sluier over het volgende personage, waardoor je snel verder wilt lezen.

Tot nu toe zijn er 5 delen verschenen, waarvan volgende week deel 6.

  1. De zeven zussen
  2. Storm
  3. Schaduw
  4. Parel
  5. Maan
  6. Zon verschijnt 18 februari maar is hier alvast te bestellen.

Ik plan vanaf volgende week mijn avonden dus weer wat minder vol. 😉

Welk boek lees jij op dit moment?

1 reactie op “Waarom je vanavond nog een boek moet lezen + mijn boekentip”

  1. Wat ik net uit heb is: Veertig Herfsten van Nina Willner. Een familiegeschiedenis die vier dramatische decennia omspant, van 1945 – 1989 (de val van de Muur). In 1948 vlucht de twintigjarige Hanna vanuit de DDR naar West-Berlijn om aan het communistische regime te ontsnappen. De prijs die ze betaalt voor haar vrijheid is hoog: veertig jaar lang zal de familie door het IJzeren Gordijn gescheiden zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *